Håndverksgruppen

Vår ambisjon er å bli Nordens ledende overflate-entreprenør. Vi skal levere mur-, mal-, flis- og gulvtjenester langt over kunders forventning med god margin.

Vi skal være ledende innen bærekraft, og vi er opptatt av å dyrke kompetanse og utvikle talenter. Vi er stolte av våre lokale selskaper og deres relasjoner, samtidig som vi sammen har evnen til å oppfylle nasjonale rammeavtaler.
DSC00367_1920

MNOK 1647

Positiv innvirking på topplinjen vår

35

Nye selskaper

342

Ansatte ble uteksaminert fra HG skolen

69%

Vekst sammenlignet med 2021

rapportCropped1

ÅRSRAPPORT 2022

Les den omfattende rapporten om prestasjonene våre i fjor.

3 200 ansatte på tvers av våre 101 selskaper var med på å sikre at 2022 også ble et veldig godt år. Her blir du kjent med våre lokale enere, våre ansatte og hva vi sammen har skapt. 

Les årsrapporten her
handverksgruppen_L1200836-cropped

NASJONALE OG REGIONALE RAMMEAVTALER

Vi sikrer etterlevelse av vilkår og tidsriktig leveranse.

Vi har god erfaring med nasjonale avtaler, og har utviklet en organisasjon som sikrer kontrakts forståelse og implementering av kontraktsvilkår gjennom samarbeid mellom sentrale og regionale ressurser. Alle våre selskaper har et godt renommé og er anerkjente bedrifter i sitt lokalmiljø. Håndverksgruppen og dets bedrifter yter effektiv og solid fagmessig leveranse av håndverkstjenester.

AAA_0239-cropped

HÅP ER IKKE EN DEL AV VÅR STRATEGI

Håndverksgruppen er på stø kurs mot fortsatt vekst.

Det er imidlertid nødvendig å erkjenne de potensielle risikoene i samfunnet og vår tid. Derfor er ikke håp en del av strategien vår. Planlegging for uforutsette hendelser er det.

Derfor er det svært viktig for oss å ta vare på Håndverksgruppen-kulturen. Det er en måte å sikre at både konsernet vårt og alle våre lokale selskaper drar nytte av måten vi driver virksomheten på. Vi følger nøye med på resultatmålinger og analyserer porteføljen vår kontinuerlig. Det er slik vi planlegger å fange opp tidlige tegn på at utviklingen går i feil retning. Slik at vi kan iverksette tiltak deretter.

MWanvik_Handverksgruppen_L1230543-cropped

VÅR STRATEGI

Det nye hjemmet for håndverksindustrien.

Etter å ha kommet inn i Håndverksgruppen får bedriftene beholde firmanavn, logo og kontorer. Samtidig får de en helt ny måte å drive forretning på. De er ikke lenger bare lokale bedrifter. De blir en del av noe større.

mur-1-cropped

JOBBMULIGHETER I HELE NORGE

Vil du bli en del av en trygg og sikker arbeidsplass

Håndverksgruppen trenger flere dyktige kolleger i hele Norge. Vi ansetter murere, flisleggere, malere og gulvleggere. Vi trenger også flere BAS, formenn, prosjektledere m.m. Vi ansetter faglærte, du som har erfaring, lærlinger fra VGS og voksenlærlinger. Vi tilbyr deg en trygg jobb med gode arbeidsforhold og særdeles hyggelige kolleger i et spennende konsern som er i sterk vekst.

Mange ledige stillinger hos våre lokalene enere - Les mer
Yunus_rosenborg_voksenlærlinger_maling_4-cropped

BLI EN DEL AV HG

Vil du bli med på vår eventyrlige reise i Nord-Europa?

Vi ønsker å få med flere kvalitetsbedrifter innen overflater på vår reise, slik at vi sammen kan nå målet om å profesjonalisere bransjen. Skal man bli størst må man også være best, men i vår bransje blir man ikke nødvendigvis best alene.

BLI EN DEL AV HG - LES MER
Marie_løtenmalerverksted_maling_yngrelærlinger_3-cropped

ÅPENHETSLOVEN

Vårt arbeid mot menneskrettigheter og anstendig arbeidsforhold

Håndverksgruppen er omfattet av Lov om virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold (åpenhetsloven). Loven skal fremme virksomhetens respekt for menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, samt sikre allmennheten tilgang på informasjon

AAA_9886-cropped

ÅPENHETSLOVEN

Les vår redegjørelse

Her på nettsiden ligger vår redegjørelse lett tilgjengelig for alle som ønsker å lese den. Ved å trykke på knappen under får du full tilgang til dokumentet. I redegjørelsen går vi i dybden på risikovurdering, planlagte og gjennomførte tiltak. Den vil bli oppdatert årlig og ellers ved vesentlige endringer i informasjonen som fremgår her.