Maling

Kvalitet i detaljene

DSC00709_1920

INNVENDIG MALING

Maling av tak, vegger og gulv, hva gir et flott resultat?

Et vellykket forarbeid legger grunnlaget for en utmerket finish. Etter denne fasen, er det avgjørende å velge riktig type maling som passer til både underlaget og rommets funksjon. Vårt team av erfarne fagfolk besitter omfattende kompetanse innen dette feltet, og de er klare til å veilede deg både med materialvalg og fargerådgivning. Når du velger oss, sikrer du solid kvalitet i hvert eneste prosjekt.

DJI_20231003114825_0070_D_1920

UTVENDIG MALING

Tøft klima og kvalitetes maling - Vårt ansvar

Før man begynner på en utvendig maleoppgave, er det svært viktig å ta hensyn til ytre faktorer. Et tøft klima, økende forurensning, samt strenge krav til kvalitet og miljø, gjør god planlegging essensiell. Da trengs det solid kunnskap om materialer og korrekt bruk av produkter. Vi tar hånd om alt fra årlig vedlikeholdsvask til den ferdigbehandlede overflaten.

DJI_20231012125854_0111_D_1920

FASADEREHABILITERING

Fasaderestaurering med omtanke

Med over 80 års erfaring i bransjen, er vi spesialister på å renovere fasader på eldre bygninger. Ikke bare fjerner vi gammel maling, men vi reparerer også skadet tegl, restaurerer ødelagt puss og bruker kvalitetsmaling. Målet vårt er alltid å bevare bygningens ytre, slik at fasadene fremstår som nye og tidløse, beskyttet mot vær og tid.

AAA_1627-cropped2

NÆRING- NYBYGG

Effektiv maling av næringsbygg

I næringssektoren trenger du en samarbeidspartner innen faget som har forståelse av din virksomhets utfordringer, tidspress, spesifikke krav, budsjetter og sikring av langvarig vedlikehold. Vi arbeider raskt uten kompromiss på kvalitet, tilpasser oss dine spesifikke krav, og tilbyr løsninger som er kostnadseffektive. Med våre løsninger sikrer vi at ditt bygg beholder sin kvalitet, samtidig som vi reduserer fremtidige vedlikeholdsbehov.

DSC00496_1920

RETAIL

Profesjonell maling

I detaljhandelen er lokalenes utseende en direkte refleksjon av merkevaren og det første kundene legger merke til. Et strøkent lokale kan bidra til å trekke kunder inn og invitere dem til å bli lenger. Ved å velge en profesjonell aktør, sikrer du at lokalet ditt presenteres på beste mulig måte. Profesjonelle malere har erfaring med å velge de riktige produktene for høy trafikk-områder, slik at malingen varer lenger og ser bedre ut over tid. De forstår også viktigheten av detaljer, og hvordan en feilfri finish kan øke butikkens visuelle appell.

kontormiljo1

ATMOSFÆRE OG PRODUKTIVITET

Ett kontor som inspirerer

Når vi hjelper næringskunder med å male kontorer, handler det ikke bare om estetikk, men også om hvordan farger skaper et miljø. Vi vet at riktig fargevalg kan stimulere produktivitet, kreativitet og velvære, og ha en direkte innvirkning på arbeidsdagen. Vi samarbeider med kvalifiserte konsulenter for prosjekter som krever spesiell ekspertise, og sammen sikrer vi at et godt resultat. 

For oss er kvalitet, pålitelighet og effektivitet essensielt, og vi tilbyr løsninger som balanserer funksjonalitet med inspirasjon. Med vår ekspertise sikrer du et kontormiljø som både inspirerer, imponerer og fremmer en positiv arbeidskultur. Velg oss for en helhetlig tilnærming!

 

 

Ofte stilte spørsmål om våre malingstjenester for næringskunder:

  • Dette avhenger av vår nåværende tidsplan og prosjektets størrelse, men vi streber alltid etter å møte kundens tidsfrister. Men vi har alltid et ønske at dere som kunder er ute i god tid slik at vi har best mulig tid til å sikre dere høy kvalitet og et solid gjennomført prosjekt.

  • Ja, vi er fullt forsikret, og alle våre tjenester kommer med en kvalitetsgaranti.

  • Vi har bred erfaring med å male alt fra kontorbygg, industrielle anlegg, varehandel, skoler, barnehager, helse, klinikker etc. Uansett din type bygg har vi ekspertisen til å levere topp kvalitet.