Flis og -murerarbeid

Bilde-bad-nettsider-cropped

VÅTROM

Totalleverandør av oppbygging og renovering

Som en etablert totalleverandør i våtromsbransjen, fokuserer vår bedrift på effektivitet og faglig dyktighet i våre renoverings- og oppbyggingsprosjekter. Med bred erfaring i håndtering av komplekse våtromsprosjekter, prioriterer vi en strukturert og effektiv arbeidsflyt. Vår kompetanse strekker seg fra grundig planlegging til presis gjennomføring, med spesiell vekt på overholdelse av gjeldende byggeforskrifter. Vårt team av kvalifiserte fagfolk sikrer optimal bruk av materialer og teknikker, og leverer tilpassede løsninger for varig kvalitet og funksjonalitet i våtrom.

DSC00386 1

STORFORMATFLISER

Perfeksjon i montering

Storformatfliser representerer en vakker og moderne løsning i interiørdesign, og gir et sømløst, elegant utseende til ethvert rom. Med sitt minimale fugearbeid og imponerende størrelse, skaper disse flisene en illusjon av større rom og en enhetlig overflate. Imidlertid krever montering av storformatfliser spesiell ekspertise og presisjon. Det kreves erfaring og kunnskap om riktig håndtering, kutting og liming for å sikre et feilfritt og varig resultat. Vårt team av dyktige håndverkere har den nødvendige kompetansen og erfaringen til å utføre denne jobben. Vi garanterer en profesjonell installasjon som fremhever storformatflisenes skjønnhet.

Henrik_dagarnenilsenas_mur_7-cropped

MURING

Estetikk møter holdbarhet

Vi leverer murerarbeid innen de fleste områder som for eksempel leca og tegelmuring. 

piperehab1

PIPE OG ILDSTED

Piperehabilitering

 Vi rehabiliterer gamle piper med nye rør, enten av med stålrør eller keramiske rør, og har lang erfaring med det. Om det er rør i pipen, så heiser vi ut disse før vi setter inn nye.
En teglpipe har ikke røykkanal og det er derfor et krav om at alle fire sider av pipen skal være synlig for visuell kontroll for sprekker.
Har du hatt inspeksjon av feier og fått krav om å rehabilitere pipen din, ta kontakt med oss.