Våre gulvløsninger

Vi leverer gulvløsninger til de fleste lokaler og virksomheter. Økonomi, tid og kapasitet er alle faktorer som påvirker økonomien i et gulvprosjekt. Med vår ekspertise sørger vi for at prosjektet ditt blir utført kostnadseffektivt, innen avtalt tid.
Thomas_Schwenke_gulv_4 1(1)

GULVBELEGG

Grunnarbeidet er nøkkelen til perfekte gulv.

Vi legger ulike typer gulvbelegg og bistår med rådgivning for den beste løsningen. Forberedelse av underlaget er sentralt for et godt resultat, og våre erfarne gulvleggere gjør alltid en omfattende vurdering og kommer eventuelt med råd før arbeidet starter. Gjennom grundig forarbeid i hele prosjektet vil vi sikre at du blir fornøyd med ditt nye gulv.

AAA_1797 1

TEPPER OG TEPPEFLISER

Gjør det lunt

I lokaler, som møterom, kontorer og butikker, blir tepper og teppefliser en stadig mer populær løsning. Hos oss tilbyr vi et bredt spekter av materialer og farger som kan matche ethvert designbehov. Produktene er slitesterke og designet for å tåle høy trafikk og mekanisk slitasje. En av de største fordelene med å velge tepper og teppefliser for dine forretningslokaler, er forbedringen av miljøet og akustikk. Et rom med teppefliser skaper en varmere og mer innbydende atmosfære enn harde gulvflater. Dagens moderne produkter ivaretar miljø og inneklima på særledes god måte. I flere tilfeller er produktet laget av resirkulerte materialer.

Tregulv nettsidebilde 1

TREGULV

Et hjertevarmt sted starter med riktig gulv.

Opplev varmen og autentisiteten av et ekte tregulv i hjemmet ditt. Dets naturlige, tidløse preg harmonerer med både moderne og tradisjonelle stiler. Med vår ekspertise sikrer vi kvalitet i hvert trinn, fra materialvalg til legging. Tregulvet fremhever treets unike skjønnhet og gir en slitesterk overflate.
Enten du fortrekker en tradisjonell lamellparkett eller massivt tregulv kan bestill ditt tregulv hos oss i dag – et gulv som forener estetikk med funksjonalitet, et gulv som modnes med alderen og blir et varig kunstverk i hjemmet ditt.

muringcropped1

PRESIS AVRETTING

Når kvalitet og nøyaktighet er avgjørende

Uansett omfanget av ditt prosjekt, er grunnarbeidet en essensiell del av forberedelsene. Enten du trenger en  håndsparkling for mindre rom eller en pumpebil for større områder, står vårt dedikerte team klart til å bistå. Vi har bred erfaring og kan raskt tilpasse oss ulike behov. Ved å benytte moderne teknikker sikrer vi at underlaget blir rett, og danner dermed et grunnlag for videre gulvarbeid. Når kvalitet og presisjon teller, er det våre avrettingstjenester du kan stole på.